Tags

Related Posts

Share This

Mozgósítás tüntetésre – szolidaritás a pedagógus szakszervezetekkel

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete részt vesz és mozgósít a 2022. november 26-i pedagógus tüntetésre. 

A KKDSZ mozgósítja a tagjait és részt vesz a 2022 november 26-án, 15 órától ” Valódi nemzeti konzultációt az oktatásért” címmel tartandó demonstráción. Keresd a KKDSZ zászlót 14:50- től a Széchényi téren, majd a tömeg közösen vonul át a Kossuth térre és hallgatja meg az alább jelzett felszólalókat.

MISKOLCI HERMAN OTTÓ GIMNÁZIUM

Koncertet ad a miskolci Herman Ottó Gimnázium volt diákjainak és jelenlegi tanárainak együttese, Kiss Zoltán vezetésével. A We are the world dalt szívvel-lélekkel éneklik.

HENDE ISTVÁN a jáki Nagy Márton Általános iskolából érkezett. Versbe szedte azoktatás gyötrelmét, mindegyik egy rímért kiált.

MOLNÁR ÁRON Színész, aktivista, az oktatás megjavításáért szerveződő tüntetések ikonikusalakja, a noÁr Mozgalom alapítója.

PATAKI KLÁRA  Gyógypedagógus és anya: autista lánya révén is sokat dolgozik autistagyerekekkel, fiatalokkal, felnőttekkel. Bőven van tapasztalata arról, milyennehézségekkel néz szembe egy szakember és egy szülő.

SZÉPLÁBI BORI A legtöbben énekesként ismerik és követik, de a tüntetésen szülőként és oktatóként tárjafel a problémákat.

Támogasd a tüntetés megszervezését az alábbi linken vagy utalással a 11707024-20104436-00000000 bankszámlaszámon “Tüntetés” közleménnyel. Köszönjük!https://tinyurl.com/psz-tamogatas