Tags

Related Posts

Share This

A KKDSZ OT közleménye

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének Országos Tanácsa sajnálattal vette tudomásul, hogy L. Simon László Úr miniszteri biztos, a Magyar Nemzeti Múzeum újonnan kinevezett főigazgatója nem tett eleget az OT meghívásának, hogy személyesen ismertesse elképzeléseit a múzeumi integrációról. Megértjük, hogy számos teendője mellett a miniszteri biztos és főigazgató úrnak nem volt módja személyesen eljönni. Ugyanakkor fájlaljuk, hogy L. Simon László Úrnak annyi ideje nem volt, hogy többszöri megkeresésünk ellenére az OT-t erről bármilyen módon tájékoztatta volna. Kinevezését követően a főigazgató úr megköszönte a KKDSZ támogatását is. Reméljük megkeresésünk válasz nélkül hagyása nem azt jelenti, hogy a szakszervezetet az igazgatósága idején nem tekinti partnernek!

Itt olvasható a KKDSZ meghívója –  amit L. Simon Lászlónak először 2021. augusztus 28-án, majd azóta többször elküldött a KKDSZ, és ezen kívül a szakszervezet több ízben telefonon is kereste az időpontegyeztetéssel kapcsolatban. 

                       

Tisztelt Főigazgató Úr!

Gratulálunk főigazgatói kinevezéséhez!

Mint a Magyar Nemzeti Múzeum frissen hivatalba lépett főigazgatója, kérjük, hogy fogadja el meghívásunkat a Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ) Országos Tanács (OT) ülése alkalmából tartandó rendezvényünkre.
Ennek keretében szeretnénk, ha sor kerülne az Ön pályázatának MNM-re vonatkozó bemutatására, illetve a pályázat azon részének ismertetésére, ami a szakma egészét érinti (régészeti feltárások, oktatási központ).

A KKDSZ OT helyszíne 2081 Piliscsaba, Széchenyi u. 8-12. , időpontja 2021. szeptember 13-15.
A rendezvényünk szeptember 13-án, hétfőn délután 15-tól kezdődik és 15-én,szerdán 13 órakor ér véget.

A végleges program időpontjainak összeállításában tudunk Önhöz alkalmazkodni, a fent megadott intervallumon belül számunkra bármikor – akár egy koraesti időpontban is – megfelel az előzetes egyeztetés után. (Nekünk ezen belül a hétfői, vagy a keddi nap lenne a lehetőlegjobb.)

Ahogyan tudható a nyilvános Facebook bejegyzéséből is, hogy Önnek sokat jelentett az, hogy a – többi között – a KKDSZ MNM alapszervezetének delegáltja is támogatta a pályázatát és főigazgatói kinevezését, úgy számunkra is fontos lenne, ha a KKDSZ Országos Tanácsának ülése keretén belül a többi KKDSZ tisztségviselőnknek is – a jövőbeni szakmai és munkavállalói egyeztetések egyik állomásaként – lehetőséget nyújtana arra, hogy múzeumi szakemberként is megismerjék Önt.

Várjuk az Önnek megfelelő időpontról a mihamarabbi visszajelzését, illetve, ha bármi további információra van szükség, akkor pedig a kérdését (06 30 255 48 64, dobrovits.orsolya@kkdsz.hu) !

Budapest, 2021. augusztus 26.

Üdvözlettel:

                                                                                                       Dobrovits Orsolya
                                                                                                                   elnök