Tags

Related Posts

Share This

Beiskolázási segély, 2019.

A KKDSZ 2019. július 29-ei elnökségi döntése – összhangban a KKDSZ Alapszabályának 8. § 4. pontjában foglaltakkal, valamint tekintettel a KKDSZ Segélyezési Bizottsága ügyrendjének V. 1. pontjában foglaltakra – értelmében a 2019. évi központi beiskolázási segély esetében a gyermekenként 5000 Ft/gyermek összegű központi kifizetésre kerül sor.

A beiskolázási segéllyel kapcsolatos technikai tudnivalókról és a beiskolázási segélyhez szükséges adminisztrációról, ahogy a korábbi években, úgy idén is az egyes alapszervezeti titkároknál kell érdeklődni!

Kérünk minden jogosultat, hogy jelentkezzen igényével az alapszervezeti titkárnál! Egyénileg beküldött igényeket, a tömeges igénylés miatt, a KKDSZ Iroda nem tud befogadni!

A beiskolázási segélyeket idén is kizárólag az alapszervezeti titkárnál megtalálható és a titkár által aláírt nyomtatványokon lehet csak igényelni!

Az egyéni tagoknak és az alapszervezeti csoport minimális létszámát (3 fő) el nem érő taglétszámú KKDSZ szervezetek a szükséges nyomtatványokat közvetlenül a KKDSZ Irodától igényelhetik, kizárólag a kkdsz@kkdsz.hu email címen! 

Szándékaink szerint idén is lesz forrásunk ősszel meghirdetni a rendkívüli beiskolázási segély programot.

Az igénylési íveket kizárólag postai úton kell a titkároknak beküldeni a KKDSZ Irodára,  2019. augusztus 23-ig!