Share This

SPORTOLÁS és egyéb KEDVEZMÉNYEK

KELLO Könyvvásárlás

A KKDSZ tagjai 25% kedvezménnyel vásárolhatnak a KKELLO-nál.

SPORTOLÁS

A KKDSZ tagok, mint háttérintézményi dolgozók, a link alatt csatolt

Tagfelvételi kérelem és nyilatkozat háttér intézményben dolgozók részére melléklet kitöltésével kérhetnek Sport illetve AYCM kártyát

Kérjük, hogy akinek fontos, hogy januártól használni tudja a választott sportkártyáját, mielőbb jelentkezzen és a mellékletben kért anyaggal együtt hozza be a KKDSZ irodába.

A kártyaigénylés leadható:

2015.12. 10-én: 10 órától 16 óráig;

2015.12.14-én, 15-én, 16.-án, 17-én:  10 órától 16 óráig;

AZ EMMI SE információja:

“Örömmel jelezzük, hogy 2016. január 1-től az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportegyesülete még szélesebb kínálattal várja az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a minisztérium háttérintézményeinek munkatársait, családtagjait és pártoló tagjait. A 2015-ben felénk jelzett igényeknek eleget téve a 2016-os esztendőben újra lehetőség kínálkozik az egyesületen keresztül mind AYCM, mind pedig Sportkártyát igényelni. Csatoltan küldöm az EMMI SE 2016. évi munkahelyi sportprogramjának tájékoztatóját, a kitöltendő belépési nyilatkozatokat és tagfelvételi kérelmeket, valamint a terem elfogadó listákat. Kérjük, hogy figyelmesen olvassák el az alábbi tájékoztatót, amely tartalmazza az összes olyan információt, amely alapján a 2016-os esztendőben az egyesület tagjaként rendszeres sportolási lehetőséghez juthatnak a Rekreációs szakosztály meglévő és/vagy leendő tagjai.”

Az AYCM kártya elfogadóhelyei az alábbi linkre kattintva olvasható:

ALLYOUCANMOVE_SPORTPASS_2016 _evielfogadohelylista

A Sportkártya elfogadóhelyek listája megnyitható:

Sportkartya elfogadohelyek_2016

Tagfelvételi kérelem KKDSZ tag dolgozóként

EMMI_hatterintezmenyek_munkavallaloi_EMMI_SE_tagfelveteli_kerelem_2016

Tajekoztato_EMMI_SE_2016_munkahelyi_sportprogram

A KKDSZ-es tagfelvételi kérelmek a SPORTKÁRTYÁ-hoz, mind a AYCM KÁRTYÁHOZ a lap alján lévő linkre kattintva elérhetők.

RÉSZLETES tájékoztató az EMMI SE 2016 munkahelyi sportprogram c. mellékletben szintén a lap alján lévő linkre kattintva érhető el.

Bármi kérdés van a kedvezményes sportolással kapcsolatban, információ kapható a KKDSZ Irodán akár e-mailben, akár telefonon a
(+36 1) 483 04 15 , vagy a (+36 1) 483 05 07-es telefonon

Üdvözlettel: Papp Katalin