Tags

Related Posts

Share This

Köszönjük a szolidaritást!

A Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezetének (KKDSZ) tagsága, illetve az a 3000 könyvtári, múzeumi, levéltári és közművelődési munkavállaló, akik aláírásukkal látták el a bérrendezés követelését tartalmazó petíciót, köszönik a más szakmákban dolgozók szolidaritását!

 

Köszönjük két szakszervezeti tömörülés (SZEF, ÉSZT) támogatását és képviselőik jelenlétét!

 

Köszönjük a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma konföderáción belüli szövetségeseinknek, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (BDDSZ) és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezetének (MKKSZ) támogatását!

 

Köszönjük a Magyarországon a Liga Konföderációhoz tartozó, nemzetközi szinten szervezetileg is (European Public Service Union – EPSU) szövetséges partnerünk, az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (EVDSZ) támogatását!

 

Köszönjük a MASZSZ konföderáció tagjainak, a Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (BDSZ), illetve a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) támogatását!

 

Budapest, 2018. január 23.