Tags

Related Posts

Share This

Szakszervezeti nap Zalaegerszegen

Zalaegerszegen 2017. szeptember 11-én szakszervezeti napot tartottak a megyei intézmények aktív és nyugdíjas szakszervezeti tagjai.

A helyszín az Apáczai Művelődési Ház udvara volt, ahol a felállított sátrak eredetileg az aznapra prognosztizált erős napsütés ellen adtak volna védelmet, de később megfelelő óvó helyül szolgált a lezúduló hirtelen zápor ellen is.  A  meghívottak a SZEF tagszervezetek dolgozói voltak.

A kollégáknak  Csóti Csaba, KKDSZ elnöke – a többi között – arról beszélt, hogy a szakszervezetek megerősítése érdekében miért rendkívül fontos az önszerveződés, és hogy miért jó az éppen most, Zalaegerszegen zajló kötetlen eszmecsere a különböző ágazathoz tartozó szakszervezeti tagok között. Nem csak a SZEF-es közös dolgainkról beszélt, hanem a kulturális ágazat további harcáról is, mint például a 2017. évi kulturális bérpótlékért zajló alkufolyamatról.

A KKDSZ tagsága a könyvtári, múzeumi, közművelődési és levéltári területekről egyaránt részt vett.
Az ebéd utáni kulturált, kellemes zenélést, KKDSZ tagunknak, Gyapay Verának köszönhettük. További beszámoló a SZEF honlapján Szabó F. Attila Zala megyei koordinátortól, addig is ízelítőül egy fotó összeállítás: